
Kars'ta jandarma köylerde annelerle bir araya geliyor. Jandarma annelere uyuşturucunun zararlarını anlatıyor. Annelerden uyuşturucuyla mücadelede etkin bir şekilde görev almalarını istiyor.
Kars - Kars Jandarma Komutanlığı, "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında köylerde annelerle buluşuyor. Jandarma ekipleri Selim ilçesine bağlı Büyük Oluklu köyünde anne ve anne adaylarıyla bir araya gelerek uyuşturucunun zararları hakkında bilgi veriyor. El broşürü ve slayt gösterileriyle uyuşturucunun etkilerini, çocuklar üzerindeki zararlarını anlatan jandarma ekipleri, annelerden gençleri uyuşturucu bataklığından korumak için destek alıyor.
Kars Jandarma Komutanlığı'nca uyuşturucuyla mücadele kapsamında bu tür eğitimlerin aralıklarla devam edeceği öğrenildi.
Öte yandan Kars'ta göreve başladığı günden itibaren jandarma bölgesinde yaptığı terör, asayiş, uyuşturucu, düzensiz göçmen operasyonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiper'in başarılı çalışmaları vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Fatih Cemal Kiper, Göçmen, Jandarma, Kars, Operasyon, Polis, Selim gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.