Kars'ta kış şartlarının etkisini göstermesiyle birlikte göç edemeyen leylekler, karla kaplı doğada görüntülendi. Kars Çayı'nın kenarında eksi 15 derece soğukta bölgeden ayrılmayan leylekler, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.
KARS (İHA) - Merkez Dikme köyü bölgesinde görülen leylekler, karla kaplı arazide yiyecek ararken kameralara yansıdı. Soğuk hava şartlarında zorlanan leylekler kaydedildi.
Leyleklerin karla kaplı beyaz doğada zorlu doğa şartlarına rağmen hayatta kalma mücadelesini gözler önüne serdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Kars, Kars Çayı gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.