
Kars'ta çiftçilerin biran evvel ÇKS sistemine kayıt yaptırmaları istedi. ÇKS kayıtlarının ise 2 Ocak 2024 tarihinde sona ereceği bildirildi.
Kars - Kars Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, il ve ilçe Çiftçi Kayıt Sistemi sorumluları ile İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.
Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın başkanlığında düzenlenen toplantıda 2 Ocak 2024 tarihi itibari ile 2024 ÇKS başvurularında sona ereceği için vatandaşlara bilgilendirme ve yılsonuna kadar ÇKS kayıtlarını yapmaları gerektiğine dikkat çekildi.
Toplantıda Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, katılımcılarla planlı üretim dönemi ile ilgili bilgilendirme ve fikir alışverişinde bulundu. Toplantı daha sonra sona erdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Kars gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.