
Kars (AA) - Kars İl Jandarma Komutanlığınca, aranan kişiler ve ruhsatsız silah bulunduranlara yönelik eş zamanlı operasyonda 3 firari hükümlü ile 8 şüpheli yakalandı.
Arpaçay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğünce, 26 ekip ve 136 personelin katılımıyla il genelinde "Aranan şahıslar ve ruhsatsız silah operasyonu-3" yapıldı.
Daha önce belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 firari hükümlü ile 8 şüpheli yakalandı.
Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü cezaevine teslim edildi, 8 şüphelinin ifade işlemleri sürüyor.
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 6 ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 9 tabanca şarjörü, 3 ruhsatsız av tüfeği, 275 tabanca fişeği, 27 av tüfeği fişeği ve muşta ele geçirildi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Arpaçay, Asayiş Şube Müdürlüğü, Jandarma, Kars, Kars İl Jandarma Komutanlığı, Operasyon gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.