
Kars (AA) - Kars'ta hırsızlık suçundan 3 yıl 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, kadın kılığında çarşaf giymiş şekilde havalimanında yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Harakani Havalimanı Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, havalimanına yolcu olarak giren çarşaflı kişi ile yanındaki erkek şahsın hareketlerinden şüphelendi.
Kimlik kontrolünde bir kadına ait kimliği ibraz eden çarşaflı kişi, şüphe üzerine arama kabinine alındı. Burada yapılan aramada kadın kılığına giren kişinin S.K (23) isimli erkek şahıs olduğu tespit edildi.
Birçok suç kaydının olduğu tespit edilen S.K'nin, hırsızlık suçundan 3 yıl 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.
Firari hükümlü S.K, işlemlerin ardından cezaevine konuldu.
Ayrıca havalimanına girişte çarşaflı firari hükümlüye eşlik eden ve kocası olarak kendini tanıtan H.İ'nin de kadın kılığındaki kişinin eniştesi olduğu tespit edildi ve "suçluyu kayırma" suçundan gözaltına alındı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Asayiş Şube Müdürlüğü, Gözaltı, Hırsızlık, Kars gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.