
Kars'ta polis, kayan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtardığı kız çocuğunu evinde ziyaret etti.
Kars - Kars'ta 10 Mart'ta Bayrampaşa Mahallesi TOKİ konutları mevkisinde meydana gelen trafik kazasında kayarak aracın altında kalmaktan son anda trafik polisi tarafından kurtarılan 5 yaşındaki Aysima Özdemir'i İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürü Murat Gezer, polis memuru Celal Aydın evinde ziyaret ederek Aysima'ya çeşitli hediyeler verdi. Sağdıç ve beraberindekiler Aysima'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Sağdık, küçük Aysima'ya bir de polis üniforması hediye ederek Aysima'yı polis bayramına davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anne Berna Özdemir, kazadan sonra kendilerini hiç yalnız bırakmayan ve daha sonrada evlerinde ziyaret eden Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürü Murat Gezer ile Celal Aydın'a bir keze daha teşekkür etti.
Sağdıç ve beraberindekiler daha sonra Aysima'nın evinden ayrıldılar.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Kars, Konut, Otomobil, Polis, TOKİ, Trafik Kazası, Yavuz Sağdıç gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.