Kars eksi 18 ile adeta buz kesti, soğuktan ağaçlar kırağı tuttu, kırağı tutan ağaçlar baharda çiçek açan meyve ağaçlarını andırdı.
KARS (İHA) - Kars'ta soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklığını sıfırın altında 18 dereceye düştüğü kentte, soğuktan ağaçlarda kırağı oluşurken, Kars Çayı'da yeniden dondu. Sabah erken saatlerde işlerine gitmek için cadde çıkan vatandaşlar, ise kırağı tutan ağaçların arasında yürüdü.
Hava sıcaklığının eksi 18 derece olduğu Kars'ta soğuk hava etkisini sürdürüyor. Kentte hava sıcaklığı gece eksi 23 derece, gündüz ise eksi 18 derece olarak ölçüldü.
Öte yandan soğuktan kırağı tutan ağaçlar ise kart postal görüntüler ortaya çıkardı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Kars, Kars Çayı gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.