Malatya Emniyet Müdürlüğü personelleri, karda yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlara yiyecek bıraktı.
Malatya - Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşların da bu konuda duyarlılığını arttırarak bu mücadeleye paydaş etmek için HAYDİ adı altında kurulan mobil ihbar ekipleri, doğaya hayvanlar için yiyecek bıraktı.
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımızı yalnız bırakmadı" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Polis ve Karda yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlara polis şefkati haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.