Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 108. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.
Elazığ - Karakoçan'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yılı dolayısıyla ilk tören Hükumet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Buradaki tören saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Törene, Kaymakam Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Onur Doğan, İlçe Jan. Komutanı Jan. Yarbay Sadık Tatar, İlçe Emniyet Müdürü Tevrat Yazar, kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İkinci tören belediye kültür salonunda Karakoçan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı program ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve hazırlanan sinevizyon ile video gösteriminden sonra Çanakkale geçilmez gölge oyunu salonda duygulu anlar yaşattı. Oyunun sonunda protokol ve tüm salon öğrencileri ve öğretmenleri ayakta alkışladı.
Program fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Abdullah Şahin, Ayhan Akbaba, Belediye, Elazığ, İstiklal Marşı, Karakoçan, Şehit ve Karakoçan'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliği haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.