![Kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyen vatandaş için jandarma devreye girdi](https://www.diyadinnet.com/d/news/kar-yagisi-nedeniyle-hastaneye-gidemeyen-vatandas-icin-jandarma-devreye-girdi-348390.jpg)
Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı bir köyde kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyen vatandaş, jandarma ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
TUNCELİ (İHA) - Pülümür ilçe merkezine 23 kilometre mesafede bulunan Akdik Köyü'nde yaşayan Fatma Akalt, yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyince kaymakamlıktan yardım talep etti. Talep üzerine devreye giren İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekibi, yaşlı kadını köyden alarak Pülümür Toplum Sağlığı Merkezi'ne ulaştırdı.
Fatma Akalt, duyarlılıklarından dolayı Pülümür Kaymakamlığı ile jandarma ekiplerine teşekkür etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Tunceli'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Jandarma, Kar Yağışı, Kaymakamlık, Kilometre, Pülümür, Pülümür Kaymakamlığı, Tunceli gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.