Malatya - Kale ilçesinde afet bilincini artırmak amacıyla deprem ve yangın tatbikatı düzenlendi.
Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatında odalarda bulunan insanlar masanın altına girerek senaryo gereği sarsıntının geçmesini bekledi.
Sarsıntının durmasının ardından binadakiler 90 saniyede binayı tahliye ederek, bahçede toplandı.
Daha sonra itfaiye ekipleri tatbikat senaryosu kapsamında binada çıkan yangına müdahale etti.
Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Emrah Altuntaş, Türkiye'nin içinde bulunduğu afet ve acil durumlar göz önüne alındığında, kamu kurum ve kuruluşlarına sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Deprem, itfaiye, Kaymakamlık, Malatya, Türkiye, Yangın ve Kale'de deprem ve yangın tatbikatı yapıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.