
Kars Kafkas Üniversitesi öğrencileri Türkiye Şampiyonu oldu.
Kars - KAÜ Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri başarıya doymuyor.
Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Tuğrulhan Er demir ve Karslı milli boksör Necat Ekinci Balıkesir'de yapılan Büyükler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olurken, milli sporcular Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Türkiye'yi Dünya Boks Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan öğrencileri makamında kabul ederek, kendilerine teşekkür belgelerini ve hediyelerini verdi.
Öte yandan Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Kaygın ve Öğretim Görevlisi Kıvanç Buru, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu'ya teşekkür etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Boks, Boks Şampiyonası, Hüsnü Kapu, Kafkas Üniversitesi, Kars, Rektör, Sarıkamış, Spor, Türkiye gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.