Malatya'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 kilo 228 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.
Malatya - Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik çalışmalarını sürdüren Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Gaziantep'ten, Malatya'ya uyuşturucu sevkiyatı hazırlığında olan zehir tacirlerine yönelik operasyon yaptı. Doğanşehir Sürgü yol arama ve kontrol noktasında durdurulan bir araçta narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda 1 kilo 228 gram metamfetamin maddesi, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, 1 kişiye ise adli kontrol şartı uygulandı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Doğanşehir, Gözaltı, Jandarma, Malatya, Malatya İl Jandarma Komutanlığı, Operasyon ve Jandarma'dan uyuşturucu sevkiyatına darbe haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.