Elazığ'da, yaklaşık 3 metrelik çukura düşen gebe inek, itfaiye ekipleri tarafından halatla bağlanarak kurtarıldı.
ELAZIĞ (İHA) - Edinilen bilgiye göre gebe inek, Elazığ merkeze bağlı Akçakiraz beldesinde evin bahçesinde bulunan yaklaşık 3 metrelik kuyuya düştü. İneğin kuyuya düştüğünü gören ve kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalışan belde sakinleri, başarısız olunca durumu Akçakiraz Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Elazığ Belediyesi itfaiyesinden destek istedi. Merdiven yardımıyla kuyuya inen itfaiye ekipleri güçlükle hareket eden gebe ineği halat bağlayarak iş makinası yardımıyla düştüğü yerden çıkararak sahibine teslim etti.
Vatandaşlar itfaiye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi, itfaiye ve İtfaiye ekipleri kuyuya düşen gebe inek için zamanla yarıştı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.