Iğdır Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlusu ve Öğretim Görevlisi Musa Karadağ, Van'da düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'25) kapsamında üniversite bünyesinde üretilen kozmetik, sağlık, temizlik ve gıda takviye ürünlerini tanıttı
IĞDIR (İHA) - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde; Bitlis Eren, Hakkari, Iğdır, Siirt ile Muş Alparslan üniversitelerinin paydaşlığında düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'25) iki gün süren fuar yoğun katılımla tamamlandı. Paydaş Üniversite olan Iğdır Üniversitesinin açmış olduğu 'Kimya-Kozmetik Topluluğu' standında ki doğal yöntemlerle üretilen tıbbi aromatik bitkilerden elde edilen ürünleri ilgi çekti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Bitlis, Hakkari, Iğdır, Iğdır Üniversitesi, Muş, Van, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Iğdır Üniversitesinin ürettiği ürünler Doğu Anadolu Kariyer Fuarında haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.