
Iğdır Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri" etkinliği, Mediko Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
IĞDIR (İHA) - Etkinlikte, üniversite öğrencilerinin akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine katkı sağlayan 42 aktif öğrenci topluluğu yer aldı.
Topluluklar, kurulan stantlarda öğrencilere çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vererek üyelik kabulü yaptılar.Öğrenciler, topluluklarının amacını ve önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri detaylı bir şekilde tanıttılar.
Rektör Vekili Altıkat ve Rektör Yardımcısı Çelebi'den Stantlara Ziyaret
Rektör Vekili Prof. Dr. Sefa Altıkat ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi toplulukların stantlarını ziyaret ederek öğrencilerden yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.Rektör Vekili Prof. Dr. Sefa Altıkat, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlarken, bir yandan da üniversitemizin kültürel zenginliğini gözler önüne sermektedir. Öğrencilerimizin aktif katılımı bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm öğrenci topluluklarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
2 gün boyunca sürecek olan tanıtım günleri, düzenlenecek çeşitli etkinlikler ile devam edecek.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Iğdır, Iğdır Üniversitesi, Rektör, Selahattin Çelebi, Spor gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.