
Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma sonucu AK-47 kalaşnikof tüfek ele geçirilirken, bir kişide gözaltına alındı.
Iğdır - Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karakoyunlu İlçesine bağlı Bekirhanlı köyünde bir eve operasyon düzenledi. Yapılan arama sonucu 1 adet AK-47 kalaşnikof tüfek ile bu tüfeğe ait 4 adet şarjör, 100 adet 7,62 mm çapında fişek, 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 8 adet 9 mm fişek ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.Kaynak:İHA
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Iğdır, Jandarma, Karakoyunlu gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.