
Iğdır'da Ramazan ayı boyunca gıda güvenliği kontrolleri yetkililer tarafından sürüyor.
IĞDIR (İHA) - Iğdır'da, gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim faaliyetleri Ramazan ayı boyunca da aralıksız devam etmektedir. Ramazan ayı dolayısıyla tüketim alışkanlıklarında meydana gelmesi beklenen değişiklikler göz önünde bulundurularak, özellikle tüketimi artması muhtemel ürünlerin denetimleri titizlikle gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Denetim ekipleri un ve unlu mamuller, ekmek, pastacılık ürünleri, tatlılar ve Ramazan kolisi adı altında satışa sunulabilecek çeşitli gıda ürünlerinin etiket bilgilerini tek tek inceledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri bu ürünlerin üretim süreçlerinden satışa sunulmalarına kadar her aşamada insan sağlığını koruyacak tedbirleri almaya ve uygulamaya devam etmektedir.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Iğdır, Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.