
Iğdır - Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, 45 yıldır dini nikahla yaşayan çiftin resmi nikahını kıydı.
Kent merkezinde yaşayan Sabiha Şimşek (60) ile Mehmet Öner (61), yaklaşık 45 yıl önce dini nikahla hayatlarını birleştirdi.
Öner ve Şimşek çiftinin durumunu öğrenen Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, çifti resmi nikahlarını kıymak üzere Iğdır Belediyesine davet etti.
Sarıibrahim, belediye başkanlığı makamında çiftin resmi nikahını kıyıp evlilik cüzdanlarına teslim ederek çifte ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diledi.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Hüseyin Engin Sarıibrahim, Iğdır, Iğdır Belediyesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.