
Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkari ve ilçelerindeki hastanelere 177 yeni doktor atandı.
Hakkâri - Sağlık Bakanlığının 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında, Hakkari'ye 1 yan dal uzmanı, 37 uzman hekim ve 139 pratisyen hekim olmak üzere toplam 177 kadro tahsis edildi. Hakkari Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kapsamında ilimize 1 yan dal uzmanı, 37 uzman hekim ve 139 pratisyen hekim olmak üzere toplam 177 kadro tahsis edildi. Yapılan kadro tahsislerinin Hakkari ilimize hayırlar getirmesini temenni ederek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na şükranlarımızı arz ederiz" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Doktor, Hakkari, Hakkari Valiliği, Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı, Sosyal medya gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.