Hakkari'de bir minibüsün motor kısmındaki kaputun içerisine giren 1 metrelik yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.
Hakkâri - Geçitli köyünden kent merkezine gelen yolcu minibüsünün şoförü, motor kısmında ses fark etti. Aracın motor kaputunu araç şoför yılanı fark etti. Belediyeye haber verilmesiyle itfaiye ekipleri aracın park edildiği bölgeye geldi.
Kaputu açan ekipler, kaportanın içine girmiş yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılan ile karşılaştı. Eline eldiven takan itfaiye eri, yılana zarar vermeden bulunduğu yerden çıkardı.
Yılanın doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Hakkari, itfaiye, Minibüs ve Hakkari'de minibüsün motor kaputuna giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.