
Hakkâri (İHA) - Hakkari'de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın önemli projelerinden biri olan 'Anadolu Yıldızlar Ligi' müsabakaları kapsamında judo grup müsabakaları başladı.
HAKKARİ - Açılışta konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Anadolu yıldızlar Ligi'nin, 81 ilde ve birçok branşta başlatıldığını ifade ederek, "Sporu tabana yaymak, daha çok müsabaka yapılmasını sağlamak, kulüplere ve mili takıma sporcu yetiştirmek ve kazandırmak için uyguladığı önemli projelerden bir tanesidir" dedi.
2-4 Nisan tarihleri arasında, 9 farklı ilden 120 sporcunun katılımı ile güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım, "Birbirinden yetenekli sporcuların mücadele ettiği ilk günkü maçlarda ter döken sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Burada kazanan ülkemizin gençliği ve sporu olacak. Ben bu duygularla organizasyonun Hakkari'ye alınmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlun'a, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Emin Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hakkari, İdris Akbıyık, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.