
Hakkâri - Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, köy okulundaki öğrencilerle fidan dikti.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri, "Hakkari'de Nefes Olmaya" sloganıyla Zap Köyü İlkokulu öğrencilerini karakolda konuk etti.
Hayvan ve doğa sevgisini aşılamak ve farkındalık yaratmak amacıyla çocuklarla hayvanları besleyen ekipler, öğrencilerle isimlerinin verildiği fidanları dikti.
Jandarma trafik ekipleri de taşımalı eğitim kapsamında faaliyet gösteren 704 okul servisini denetledi.
Denetimlerde, 13 araç trafikten men edildi, 72'sine de para cezası uyguladı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Hakkari, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.