Hakkari'nin 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylası'nda yağışlardan dolayı toprak kayması sonucu tahrip olan içme suyu şebeke hattı belediye ekipleri tarafından onarılarak kente yenide su verildi.
Hakkâri - Berçalan Yaylası yolu üzerinde bulanan 450 ana şebeke hattı, yoğun yağışlardan dolayı meydana gelen toprak kayması sonucu 150 metrelik alanda boru hattında arıza meydana geldi. Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, hemen harekete geçerek çalışmalara başladı. Yoğun yağış ve olumsuz hava şartlarına rağmen arıza giderilerek, kent merkezine yeniden içme suyu akışı sağlandı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Hakkari ve Hakkari'de ana su şebekesi hattı onarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.