Hakkâri - Hakkari'de "Temel Eğitimde 10 Bin Okul" projesi kapsamında 70 okula malzeme desteğinde bulunuldu.
Vali İdris Akbıyık İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen programda enstrüman, bilgisayar, yazıcı, fotokopi makinesi, masa, sandalye ve spor malzemeleri okul müdürlerine teslim edildi.
Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, okullara malzeme desteğinin yanı sıra bazı okulların onarıldığını ve bilişim atölyelerinin kurulduğunu belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür de projenin kentte ilgi gördüğünü aktararak, "Çocuklarımız proje sayesinde hem eğleniyor hem de fırsat eşitliğini yakalıyor. Sayın Valimizin de hassasiyetle üzerinde durdukları bu proje öğrenciden veliye, öğretmenden okulun fiziki şartlarına ve okulun imkanlarına kadar birçok alanı kapsamakta olup aynı zamanda dezavantajı ortadan kaldırarak okullar arası makas farkını minimum seviyeye indirmeyi amaçlamaktadır." ifadelerini kullandı.
Programa Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu da katıldı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Bilal Gür, Hakkari, İdris Akbıyık, Mustafa Berat Kasımoğlu, Spor, Tevfik Kumbasar ve Hakkari'de 70 okula malzeme desteğinde bulunuldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.