
Hakkari'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
Hakkâri - Hakkari'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihal edişinin 85'inci yıl dönümü dolayısıyla Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in katılımıyla anma programı düzenlendi. Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başlayan program, saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak, Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirdi. Öğrenciler tarafından icra edilen "Bir Ömrün Hikayesi" adlı oratoryo gösterisi, programa katılan il protokolü başta olmak üzere herkesten büyük beğeni topladı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri ile kursiyerlerinin düzenlediği "Atatürk ve 10 Kasım" sergisinin açılmasıyla program sona erdi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Hakkari gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.