Malatya'da elinde kova ve fırça ile sokak sokak gezen Battalgazi ilçesi Niyazi Mahalle Muhtarı Nilgün Tekatlı, görüntü kirliliği oluşturan duvar yazıları silmek için çalışma başlattı.
Malatya - Elinde kova ve fırça ile sokak sokak gezen Battalgazi ilçesi Niyazi Mahalle Muhtarı Nilgün Tekatlı mahallede görüntü kirliliği oluşturan duvar yazılarının bir kısmını boya ile bir kısmını ise silerek ortadan kaldırıyor. Mahalle sakinleri ile esnaflarında destek verdiği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan muhtar Tekatlı, duvarlara yazıları yazan gençlere seslenerek, yazı yerine dertleşme önerisinde bulundu. Benzer çalışmaları daha önceden de gerçekleştirdiklerini aktaran muhtar Tekatlı, "Özellikle ara sokaklarımızda duvar yazılarımız mevcut kimisi siyasi dileklerini, kimisi sevgisini, kimisi öfkesini dile getiriyor. Tabi ki bunlar bir ifade özgürlüğüdür fakat bunları duvarlara yazmak yerine yanımıza gelseler konuşsak en azında hiçbir şey sıkıntılarını bana anlatmış olurlar bu şekilde çevre kirliği oluyor güzel durmuyor" diye konuştu
Mahalle sakinlerinden Erkan Erkin ise yazıları tasvip etmediklerini belirterek muhtar Tekatlı'nın konuyla ilgili olarak yapmış olduğu çalışmaları taktir ettiklerini söyledi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Malatya, Muhtar ve Gençler yazıyor muhtar siliyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.