
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden Elazığ takımlarından Fırat Üniversitesi, 9. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 12 Bingölspor'a 2-1 yenilerek, mağlubiyet serisine devam etti.
Elazığ - Elazığ'ın BAL ekiplerinden Fırat Üniversitesi GSK'da işler iyi gitmiyor. Lige güzel bir başlangıç yapan ve 3 maçta 7 puan alan bordo-beyazlı ekip, daha sonra oynadığı 6 maçın tamamını kaybetti. Son olarak 9. haftada deplasmanda 12 Bingölspor'la karşılaşan Fırat Üniversitesi, rakibine 2-1 kaybetti. Bingöl Şehir Stadı'nda oynanan maçta bordo-beyazlıların tek golü 90+4'te Can Kılıç'tan geldi.
Şehrin bir diğer ekibi Aksaray Gençlikspor ise Akçadağspor'un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0'lık hükmen galibiyetle tamamladı ve puanını 24 yaparak, 27 puanlı lider Kahramanmaraş İstiklalspor'u takibini sürdürdü.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Akçadağ, Bingöl, Elazığ, Fırat Üniversitesi, GSK, Spor gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.