Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, meclis genel kurulunda Doğanşehir ilçesinde köy gezileri sırasında vatandaşların iletmiş olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini gündeme getirdi.
Malatya - TBMM Genel Kurulu'nda söz alan MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, Doğanşehir ilçesinde köy gezileri sırasında Polat Derbent ve Gövdeli Göletleri ile Beğre Göletinin yapımı konusunda vatandaşların dile getirdiği soruları gündeme getirerek, Tarım ve Orman Bakanlığından çözüm talebinde bulundu. Fendoğlu, "Doğanşehir ilçemizin Polat, Bıçakçı ve Gövdeli beldesindeki köy ziyaretlerimizde, hemşerilerimizin, çiftçilerimizin, üreticilerimizin taleplerini Gazi Meclisimiz aracılığıyla ilgili Bakanlığımıza iletiyoruz. Bu çerçevede Malatya Doğanşehir ilçemizde planlama raporları onaylanan ve ÇED çalışmaları devam eden Polat Derbent ve Gövdeli Göletleri ile jeoteknik çalışması devam eden Bıçakçı Gölet'i ve ön inceleme raporu onaylanan Beğre Gölet'inin planlama ve proje aşamalarının Tarım Bakanlığımız tarafından bir an önce tamamlanarak 2023 yılı içerisinde yapımına başlanması ve en kısa sürede bitirilmesi çiftçilerimizin ve üreticilerimizin bize ilettikleri taleplerdir" ifadelerini kaydetti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Doğanşehir, Göle, Malatya, MHP, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Fendoğlu, TBMM'de Doğanşehir'in sorunlarını gündeme getirdi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.