
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan, depremden etkilenen 11 ilin MTV ek vergisinden muaf tutulmasının önemli olduğunu söyledi.
Elazığ - ETSO Başkanı Alan, TBMM'de kabul edilen torba kanun teklifinde yer alan mücbir sebep hali ilan edilen 11 ilin MTV ek vergisinden muaf tutulmasını sevinçle karşıladıklarını ifade etti. Alan, ''Taleplerimizin dikkate alınması bizleri sevindirdi. 7 Temmuz günü burada yapmış olduğumuz açıklamada motorlu taşıtlar vergisi ve mücbir sebeple ilgili basına bir açıklama yapmıştık. Çok şükür bunun semeresini almış bulunmaktayız. Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülen torba yasası kanunu çerçevesinde Elazığ'ın motorlu taşıtlar ek vergisinden muaf tutulmasını büyük bir memnuniyetle Elazığlı hemşehrilerimize duyurmak istiyorum'' dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Deprem, Elazığ, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, İdris Alan, Türkiye gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.