
Erzurum Emniyet Müdürlüğü personeli ana okulu öğrencileriyle birlikte 500 adet ağaç dikimi yaptı.
Erzurum - Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurları ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri 500 fidanı toprakla buluşturdu. Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Mustafa Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve yöneticiler katıldı. Vali Çiftçi çocuklarla birlikte ağaç dikimi yaptı. Zübeyde Hanım Anaokulundan 44 öğrencinin katılımıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 polis memuru, minik öğrencilerle fidan dikip can suyu verdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzurum, Polis gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.