![Erzurum'da silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı](https://www.diyadinnet.com/img/2024/12/erzurum-da-silahli-saldiriya-ugrayan-kisi-agir-yaralandi.jpg)
- Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi
Erzurum - Erzurum'da bir çay ocağında silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.
Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki bir çay ocağının kapısına gelen şüpheli İ.Y, burada montunda sakladığı pompalı tüfekle bir süre içerideki husumetlisini gözetledi.
Daha sonra kapıyı açıp montundan çıkardığı pompalı tüfekle içeri ateş eden İ.Y, husumetlisi İ.E.M'yi ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.
Çevredekilerin yardımıyla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan İ.E.M'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaçan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.(AA)
![Erzurum](https://www.diyadinnet.com/img/2024/12/erzurum-da-silahli-saldiriya-ugrayan-kisi-agir-yaralandi.jpg)
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Atatürk Üniversitesi, Erzurum gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.