Erzurum - Erzurum'un İspir ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen selde kaybolan tünel işçisi aranıyor.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çamlıkaya Mahallesi'nde akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak sele yol açtı. Bölgede tünel inşaatında çalışan Mustafa Aksöyek (39) sele kapıldı.
İş arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Kaybolan işçinin bulunması için çalışma başlatıldı.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel AFAD, Erzurum, İspir ve Erzurum'da sele kapılan tünel işçisini bulmak için çalışma başlatıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.