
Erzincan - Erzincan'da inşaattan demir ve bakır kablo çaldıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı.
Yavuz Selim Mahallesi'ndeki bir inşaata ait depodan kalıplarda kullanılan bağlantı demirleri ile bakır kablo çalındığı ihbarını alan Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.
Yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, C.K. (19) ve G.P'nin hırsızlık olayına karıştığını belirledi.
Çaldıkları demir ve bakır kabloları boş bir arsada sakladıktan sonra hurdacıya sattıkları tespit edilen 2 zanlı gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Adliye, Erzincan, Gözaltı, Hırsızlık, Polis gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.