
Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, 2024-2025 futbol sezonunda transferlerine devam ediyor. Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübü Erzurum Spor Lisesinden Almila Süvari'yi transfer etti.
Erzincan - Teknik direktör Hakan Or, yeni sezon hazırlıklarını devam ettiklerini geçen yıl ki kadroları koruduklarını belirtti.
Almila'nın transferi ile daha güçlendiklerini, Erzincan'ı Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2 Ligi'nde en şekilde temsil edeceklerini ifade etti.
Erzurum Spor Lisesinden Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübüne transfer olan Almila Süvari'de, "Hedefim Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübünde başarılı olup A Milli Takıma yükselmek. Sağ kanat oyuncusuyum. İyi bir sezon geçirmek arzumdur." dedi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzincan, Erzurum, Futbol, Spor, Türkiye, Türkiye Futbol Federasyonu gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.