Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu başkanlığında yılsonu değerlendirme ve asayiş toplantısı yapıldı.
VAN (İHA) - Erciş Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıda 2023 ve 2024 yılında yaşananlar istatistiki açıdan değerlendirilirken 2024 yılı boyunca gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Toplantıda Erciş'te asayiş ve güvenlik durumu detaylı şekilde değerlendirilirken, 2025 yılı boyunca gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile ilgili istişare yapıldı. Erciş'te asayişin sağlanması, okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin alınması, öğrenci servislerinin denetlenmesi, şehir içinde araç trafik sorunları gibi birçok konu ele alındı.
Toplantıya, Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Murat Geniş, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, jandarma ve emniyet personeli ile ilgili birim amirleri katıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erciş, Jandarma, Kaymakamlık, Murat Karaloğlu, Van gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.