
VAN (AA) - Van'ın Erciş ilçesinde oluşturulan ekip, kamu binaları ile okullarda yangın denetimlerine başladı.
İş güvenliği uzmanlarından oluşan ekip, binalarda yangın merdivenleri, yangın tüplerinin tarihi, yangın söndürme sistemleri ve müdahale ekipmanlarını inceledi.
Eksik görülen ekipman ve sistemlerle ilgili tutanak tutan ekip, eksiklerin 15 gün içerisinde giderilmesi uyarısında bulundu.
İş güvenliği uzmanı Akın Akar, ilçedeki pansiyon, okul ve kamu binalarında yangın denetimi yaptıklarını söyledi.
Denetim yapılan Şehit Polis Halil Hamuryen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mesut Müjde ise denetimlerin hayati önem taşıdığını ifade etti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erciş, Hamur, Polis, Şehit, Van, Yangın gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.