
3Gen Holding Elazığspor, geride kalan 12 hafta sonunda 3. kez geriden gelip puan kapmayı başardı.
Elazığ - TFF 3. Lig 2. Grup'ta son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken 3Gen Holding Elazığspor, bu sezon 3. kez geriye düştüğü bir maçı döndürmeyi başardı. Ligin 3. haftasında deplasmanda oynadığı Turgutluspor maçında geriye düşen Bordo-Beyazlılar 87. dakikada Cengizhan'ın penaltı golüyle 1 puanı kurtardı. İç sahada oynadığı Anadolu Üniversitesi maçının da ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Bordo-Beyazlı ekip, ikinci yarıda muhteşem bir dönüşe imza atarak sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Yine grubun 12. haftasında deplasmanda oynadığı K. Bulvarspor maçında 1-0 geriye düşen 3Gen Holding Elazığspor, 90+3'te Cengizhan'ın kaydettiği golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Bordo-Beyazlılar, toplamda geride gelip 3 maçta 5 puanı hanesine yazdırdı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Anadolu Üniversitesi, Elazığ, Elazığspor, Spor gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.