Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakalarına katılan Elazığlı sporcular, dereceler ile döndü.
Elazığ - Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakaları Giresun'da düzenlendi. Müsabakalara Elazığ'ı temsil etmek üzere giden sporculardan Damla Akgün 50 metre sırtüstü stilinde Türkiye ikincisi, Yağmur Akgün ise 100 metre kelebek stilinde Türkiye üçüncüsü ve 50 metre kelebek stilinde Türkiye dördüncüsü oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " Sporcularımız her branşta katıldıkları neredeyse tüm müsabakalarda ilimize dereceler kazandırmayı başardılar. Milli takıma seçilen birçok sporcumuz var. Yüzme branşında başarı elde eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Spor, Türkiye, Yüzme ve Elazığlı sporculardan yüzmede Türkiye derecesi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.