Elazığ'da Fırat yurdu gönüllü öğrencileri, gönül bağı faaliyeti kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yaşlılarla el ele, gönüllüyüz biz başlığı altında gerçekleştirilen etkinlikte gönüllü öğrenciler, yaşlılara yalnız olmadıklarını hissettirdi.
ELAZIĞ (İHA) - Etkinlik çerçevesinde pazara giden öğrenciler, yaşlılara alışverişlerinde yardımcı olarak onların günlük yaşamlarına destek oldu. Bu süreçte yaşlılarla keyifli sohbetler gerçekleştiren gönüllüler, hem yardımlaşma ruhunu güçlendirdi hem de unutulmaz hatıralar biriktirdi. Bu anlamlı faaliyet, gönüllülük bilincinin ve kuşaklar arası bağları daha da güçlendirdi.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, yaşlılarla el ele, gönüllüyüz biz etkinliğinde emeği geçen tüm gönüllü öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı faaliyet, gençlerimizle yaşlılarımız arasındaki dayanışmayı güçlendirerek toplumsal bağlarımızı pekiştirdi. Gönüllülerimizi bu ince düşüncelerinden dolayı kutluyoruz" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Spor ve Elazığ'da yaşlılarla el ele gönüllüyüz biz etkinliği haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.