
Elazığ - Elazığ'da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ticareti ve kaçakçılığına yönelik çalışma yaptı.
Bu kapsamda, silah ticareti ve kaçak atölye olarak kullanıldığı belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, A.B. (44) ve O.Ç. (30) yakalandı.
Şüphelilerin iş yerlerinde yapılan aramada, 4 ruhsatsız tabanca, 22 fişek, 10 tabanca yapımında kullanılan tetik, tabanca gövdesi, sürgü, namlu, 8 tabanca şarjörü, tabanca namlusu açmaya yarayan matkap, taşlama makinesi ve 6 taşlama ucu ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, Gözaltı, Kaçakçılık, Operasyon gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.