Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından servis hastalarına yönelik etkinlik düzenlendi.
Elazığ - Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından Amatem, Korumalı Evler ve servis hastaları için etkinlik düzenlendi. Aktivite Merkezi'nin düzenlediği hedik ve kurabiye etkinliğine Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hilal Kaya'da katıldı. Düzenlenen programda servis hastaları ile yakından ilgilenilerek çeşitli programlar düzenlendi. Hastaların oldukça keyifli anlar yaşadığı programda, halaylar çekilerek çeşitli ikramlar da bulunuldu.
Etkinliklerin süreceği bildirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ ve Elazığ'da servis hastalarına yönelik etkinlik haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.