Elazığ'da karda mahsur kalan vatandaş 5 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı
Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Okçular köyü Gelincik mezrasında hastalanan ve kar yağışı nedeni ile hastaneye ulaştırılamayan vatandaş, İl Özel İdare ekiplerinin 5 saatlik çalışmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Okçular köyü Gelincik mezrasında hastalanan ve kar yağışı nedeni ile hastaneye ulaştırılamayan vatandaş, İl Özel İdare ekiplerinin 5 saatlik çalışmasının ardından hastaneye kaldırıldı.
Elazığ - Elazığ ve ilçelerinde kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. Karakoçan ilçesine bağlı Okçular köyü Gelincik mezrası yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Burada bir vatandaşın rahatsızlandığı bilgisini alan sağlık ekipleri, hasta vatandaşın yanına ulaşmak için yola çıktı. İl Özel İdaresinin 5 saatlik yol açma çalışmasının ardından hastaya ulaşan sağlık ekipleri, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastayı hastaneye kaldırdı.
Rahatsızlanan vatandaşın yakınları, İl Özel İdare ve sağlık ekiplerine çabaları nedeni ile teşekkür etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, Kar Yağışı, Karakoçan gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.