Elazığ - Elazığ'da düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 41 bin 250 sigara ve 154 kilogram tütün ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentteki bazı iş yerlerinde bandrolsüz sigara ve kaçak tütün satıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 41 bin 250 bandrolsüz sigara, 154 kilogram kaçak tütün, 1501 bandrolsüz makaron, 1120 ağızlık filtre ve 716 kilitli poşet ele geçirdi.
Gözaltına alınan iş yeri sahipleri K.Ö, M.A, T.A. ve O.Ü. hakkında işlem yapıldı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Gözaltı, Jandarma, Kaçakçılık, Operasyon ve Elazığ'da kaçakçılık operasyonunda 4 şüpheli yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.