Elazığ'da Keban Barajı Elektrik Santralinin hurdalık kısmından 1 ton ağırlığında bakır kablo ve demir parçaları çalan hırsızlar, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.
Elazığ - Olay, Keban ilçesi Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keban İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri saat 04.00 sıralarında önleyici kolluk devriye faaliyeti esnasında Keban Barajı Elektrik Santralinin hurdalık kısmında şüphe üzerine 06 BFG 875 plakalı kapalı kasa bir aracı durdurdu. Yapılan kontrollerde aracın arka kabin kısmında 1 ton ağırlığında bakır kablolar ve demir parçaların olduğu görüldü. Araç sürücüsü M.K (26) ve yanında yolcu olarak bulunan A.K. (19) gözaltına alındı. Ardından şüpheliler malzemeleri Keban Elektrik Üretim A.Ş. hurdalığından çaldıklarını itiraf etti.
Şüphelilerin tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceğin bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Elazığ, Gözaltı, Jandarma, Keban ve Elazığ'da kablo hırsızları jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.