Elazığ'da Gençlik Haftası kutlamaları, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.
Elazığ - Elazığ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü ile Gençlik Haftası kutlamaları başladı. Valilik önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Programa, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Sis, Spor Hizmetleri Müdürü Alaettin Özdemir, sporcular, gönüllü gençler, kurum personeli ve vatandaşlar katıldı.
Hafta boyunca kadar bir çok kültürel etkinlik ve aktivite ile spor branşlarında turnuvalar düzenleneceği, 19 Mayıs günü fener alayı yürüyüşü yapılacağı ve gençlik korosu tarafından konser verileceği bildirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, İstiklal Marşı, Spor ve Elazığ'da 'Gençlik Haftası' etkinlikleri başladı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.