
Elazığ’da Keban Baraj Gölü'nde yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda ve 60 kilogram ağırlığında dev turna balığı yakalandı.
ELAZIĞ (İHA) - Yurtbaşı Beldesi sınırlarında bulunan Keban Baraj Gölü'nde avlanan bir kişi, büyük bir turna balığını oltasına düşürdü. Yaklaşık 60 kilogram ağırlığında ve 1.5 metre uzunluğunda olduğu belirtilen dev turna, görenleri şaşırttı.
Balığı yakalayan kişi, turna balığıyla hatıra fotoğrafı çektirerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, Keban, Sosyal medya gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.