
Elazığ'da 'Uzman Eller Projesi' çerçevesinde 18 projeye verilecek olan 4.5 milyon liralık hibenin sözleşmeleri imzalandı.
Elazığ - 2023 yılında tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak, genç nüfusun istihdamına katkı sağlamak için genç girişimcilere Uzman Eller Projesi çerçevesinde 24 projeden hibe imzalayan 18 projeye 4.5 milyon lira hibe verildi. Proje çerçevesinde düzenlenen hibe sözleşme programına İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç ile proje sahipleri katıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.