
Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde incelemelerde bulundu.
Hakkâri - Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, yanlarında bulunan heyetle Çukurca ilçesinde devam eden Tarihi Kale Evleri ve Emir Şaban Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Alkan, DAP heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İlçemizde halihazırda yürütülen ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeler istişare edildi. En yakın zamanda ilçemizin değerleri olan tarihi yerlerin onarım çalışmalarını bitirerek yerli ve yabancı turistlerimizin hizmetine sunacağız inşallah" dedi.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Çukurca, Hakkari, Kale, Mustafa Emre Kılıç, Osman Demirdöğen gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.