BİTLİS (AA) - Bitlis'te etkili olan kar nedeniyle 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, kentte gece etkisini gösteren kar nedeniyle 77 yerleşim yerine ulaşım sağlanamadığını söyledi.
Kurtkan, vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için kapalı köy yollarının kısa sürede ulaşıma açılacağını belirtti.
Kar yağışıyla beyaza bürünen kent merkezinde belediye ve karayolları ekipleri de karla mücadele çalışması yürüttü.
Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Bitlis-Tatvan ve Bitlis-Güroymak kara yollarında sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
Kar üzerinde hayvanlarını otlatan besiciler, kar ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Belediye, Bitlis, Güroymak, Kar Yağışı, Karla Mücadele, Tatvan ve Bitlis'te kar nedeniyle 77 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.